top of page

Get Personal -
Personal Training

Personal Training, helpt jou om je goed te voelen in je eigen lichaam, je fysiek te transformeren en langdurige fitheid te bereiken. 

Jouw Levensstijl, Jouw Succes: Geen twee personen zijn hetzelfde, daarom geloof ik in het aanbieden van op maat gemaakte Personal Training-programma's die aansluiten bij jouw unieke levensstijl en behoeften. Of je nu streeft naar meer energie, een fysieke transformatie, of gewoon wilt werken aan het behouden van je fitheid in een drukke wereld, ik sta klaar om je te helpen.

Personal Training, Well & Fit

Onderdelen Personal Training

Training bij Well & Fit

Training

Als gecertificeerd Personal Trainer maak ik voor jou op maat gemaakte trainingen die passen bij jouw drukke schema en specifieke doelen. Als Paramedisch instructeur kan ik jou ook helpen op het moment dat je last hebt van veel voorkomende blessures op het gebied van knie, rug of nek/schouder.

Voedingscoaching onderdeel Personal Training

Voeding

Leer hoe je gezonde eetgewoonten kunt aanleren die je energie verhogen en je helpen je gewenste lichaam te bereiken en belangrijker nog te behouden. 

Coaching onderdeel Personal Training

Coaching

Ontvang praktische begeleiding om gezonde keuzes te integreren in je hectische dagelijkse routine.

Waarom kiezen voor Well & Fit

Personal Trainers vindt je overal. Het is één van de vakgebieden die de laatste jaren de grootste groei heeft gemaakt. Waarom zou je dan ook kiezen voor een traject bij Well & Fit?

Flexibiliteit

Deskundige begeleiding

Ik begrijp dat je agenda vol zit, daarom kun je kiezen voor trainingen van 30 minuten of 60 minuten. In avonden, ochtenden en eventueel ook het weekend.

Ik ben gecertificeerd Personal Trainer, Paramedisch trainer, Gewichtsconsulent en leefstijlcoach. Ik blijf echter bezig met mijzelf ontwikkelen door het volgen van diverse cursussen. 

Duurzame fitheid

Jouw stok achter de deur

Ik kan/mag niet bestaat niet

Samen gaan we ervoor om jou op de lange termijn fit te houden, zonder extreme diëten of overmatige training.

Naast dat ik er ben om je te motiveren en te ondersteunen tijdens het gehele traject, ben ik er ook om je te complimenteren wanneer het goed gaat. 

Heb jij ooit van een specialist gehoord dat je iets niet meer kan doen? Terwijl het wel een grote hobby van je was? Dan gaan we samen kijken of we om de “problemen” heen kunnen werken en het lichaam versterken waar nodig. Zodat je hetgeen wat je zo graag deed, toch weer kunt doen.

Personal Training opties

De trainingen vinden plaats op de locatie van Dott Community in Oosterhout.

Interesse?

Neem vandaag nog contact op om een gratis consult te plannen. Samen kunnen we een plan opstellen dat past bij jouw doelen en dagelijkse verplichtingen.

Blijf op de hoogte

Volg mij op Instagram en/of Facebook. Hier post ik regelmatig waardevolle tips met betrekking tot sport, voeding en leefstijl. Daarnaast vind je op mijn website regelmatig een nieuwe blog.

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page