top of page

Online Voedingsbegeleiding

Gezond en lekker eten zonder gedoe. En daarnaast ook nog afvallen?

Het is heel moeilijk en uitdagend om elke keer weer op zoek te gaan naar nieuwe recepten. Om die reden eten veel mensen wekelijks hetzelfde en word eten een sleur. 

Wil je ook nog eens afvallen? Dan is het belangrijk dat je de juiste hoeveelheid calorieën binnen krijgt met de juiste verhouding aan koolhydraten, vetten en eiwitten.

Dit maakt de uitdaging des te groter. Maar hier kan ik je mee helpen met Online Begeleiding via mijn voedingsapp.

Online Voedingsbegeleiding Well & Fit

Online Voedingsbegeleiding "A Piece Of Cake"

Elke week word voor jou een persoonlijk voedingsschema klaargezet.​

Dit schema is samengesteld op basis van jouw voorkeuren, waarbij ook rekening is gehouden met de door jou opgegeven allergieën of intoleranties.

Niet alleen je ontbijt, lunch en avondeten wordt hierin voor je meegenomen, maar ook je tussendoortjes zie je in de app. De tussendoortjes zijn verantwoord, verzadigend en lekker. Zo zal die craving naar die zak snoep of chips verdwijnen.

Zit er een recept tussen dat je niet lekker vind? Geen probleem met een simpele klik kun je op zoek naar alternatieven. Deze alternatieven worden vervolgens automatisch aangepast naar jouw calorieën, koolhydraten, vetten en eiwitten behoefte.

Ben je vegetariër? Veganist? Eet je koolhydraatarm? Allemaal geen probleem, hier houd ik rekening mee.

Heb je een gezin of partner/vriend(in) die mee eet? Geen probleem! Je kunt per maaltijd het aantal personen dat mee eet aanpassen. Zo kun je aangeven of er een kind mee eet, of degene een grote of kleine eter is en het aantal personen toevoegen. Handig als je bijvoorbeeld overdag op werk eet, maar in de avond met het gezin.

Als laatst vind je in de app ook een boodschappenlijstje op basis van jouw voedingsschema. Dit lijstje kun je als PDF uitprinten, maar indien je bij de Albert Heijn online besteld, kun je de producten ook direct door pushen naar jouw AH app. Geen gedoe met zelf de benodigde boodschappen uitzoeken!

Vytal bij Well & Fit

100% Persoonlijk

Geen standaard schema's, maar elke week een schema dat aangepast is naar jouw wensen. Vind je een recept lekker? Vink deze aan als favoriet en ik houd hier rekening mee.

Vind je een recept niet lekker? Vervang deze met één klik naar een recept dat beter bij jou past.

Inspirerende blogs

In de app zie je ook regelmatig inspirerende blogs voorbij komen op het gebied van sport, training, mindset, gedragsverandering en leeftijl.

Ingebouwde chat functie

Heb je een vraag? Loop je vast? Je kunt mij via de chat functie simpel een berichtje sturen.

Maandelijks hebben we sowieso even contact met elkaar om de voortgang te bespreken en je plan eventueel wat bij te sturen.

Uit eten en toch afvallen?

Uit eten terwijl je bezig bent met gezond eten en afvallen? Dat kan toch niet?

Juist wel! In mijn app vind je een extra categorie met de naam "buiten de deur". Hierbij vind je een overzicht van de meest uiteenlopende keukens met zowel lunch, diner als toetjes. Hierbij zie je ook de verhoudingen qua calorieën, koolhydraten, vetten en eiwitten. Kies vervolgens hetgeen in jouw dag/leefstijl past. En geniet!

Zo hoef je tijdens het afvallen nooit meer bang te zijn om uit eten te gaan!

Klinkt dit als iets voor jou? Meld je dan aan via onderstaande knop

Kosten Online Voedingscoaching

Blijf op de hoogte

Volg mij op Instagram en/of Facebook. Hier post ik regelmatig waardevolle tips met betrekking tot sport, voeding en leefstijl. Daarnaast vind je op mijn website regelmatig een nieuwe blog.

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page